Over mij

 

IMG_1557a

Moeder, fotograferen,  lekker koken, levensgenieter dat zijn woorden die als eerste in mij opkomen als ik mijzelf moet omschrijven. Mijn naam is Wilma Brugman van Mourik, woonachtig in Apeldoorn en mijn passie is fotograferen. Ik ben getrouwd met de allerliefste man van de wereld Peter. Gelukkig word ik ook van ons zoontje Nik die in februari 2013 geboren is en zijn broertje Tim die 25 september 2014 geboren is. In deze tijd heb ik het ook een tijdje rustig aan gedaan maar de fotografie blijft kriebelen en het werd tijd voor een nieuwe website en vernieuwing. Door mijn vrijwilligerswerk bij De Ojevaar (Onderdeel van het Gelre Verloskundigcentrum) in Apeldoorn kwam ik op het idee om mij te verdiepen in Newborn fotografie. En wat is het mooi en bijzonder om de kleintjes in de meest bijzondere periode van hun leven  vast te leggen.

Eind 2010 heb ik met veel plezier de Basisopleiding bij de Fotovakschool in Amsterdam gedaan. Hier heb ik veel kennis opgedaan en mij verder verdiept en ontwikkeld in de fascinerende wereld van de fotografie. Ik vind het leuk om foto’s te maken van verschillende onderwerpen, maar portret en reportage fotografie hebben mijn voorkeur. Ik was begonnen met de Canon EOS 400D  en de Kit 18-55mm lens. Sinds 2011 beschik ik ook over de EF 24-105mm f/4L IS USM lens. Begin 2014 heb ik de Canon Eos 6D aangeschaft, een mooie professionele Full-frame camera. 

Veel kijkplezier en mocht je een berichtje achter willen laten of interesse hebben in één van mijn foto`s of in een fotoshoot dan kan dat via het kopje contact. Al de foto’s op deze site zijn gepubliceerd in lage resolutie om misbruik tegen te gaan.

Alle beelden en teksten op deze site zijn eigendom van Wilma Brugman Fotografie en mogen niet worden gekopieerd, verveelvoudigd, opgeslagen of op enige andere wijze worden vermenigvuldigd of gedistribueerd zonder voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Wilma Brugman.