Newborn fotoshoot

Hoe worden de Newborn foto’s gemaakt?

De foto’s worden in de eerste twee weken na de geboorte gemaakt. Tijdens de Newborn-fotoshoot worden er veel verschillende foto’s gemaakt, bijvoorbeeld foto’s van uw pasgeborene met een lief mutsje, je baby in een heerlijk zachte cocon of op een dekentje. Hoeveel verschillende soorten foto’s we kunnen maken is van tevoren moeilijk te voorspellen, sommige pasgeboren baby’s houden er bijvoorbeeld niet van om in een cocon te liggen of willen liever niet op hun buikje liggen.  Zodra jullie kindje is geboren spreken we een definitieve datum af waarop ik langs zal komen. Tijdens de fotoreportage staat jullie kindje voorop. Als hij of zij een voeding nodig heeft gaat dat voor, hier wacht ik rustig op. Het kan zomaar zijn dat ik dan twee uur bij jullie ben voor de fotoreportage. Ligt jullie kindje heerlijk te slapen tijdens het maken van de foto’s dan kan ik met een  uurtje al klaar zijn. We nemen voor Newborn-fotoshoot dan ook ruim de tijd. Tijdens je zwangerschap kun je al contact met me opnemen.

  • 1 – 2  uur fotografie bij je thuis of op locatie
  • Na de fotosessie maak ik een selectie van de mooiste foto’s, dit zijn doorgaans ongeveer 15-20 foto’s. Deze foto’s bewerk ik met Photoshop voor een optimaal resultaat en plaats ze dan in een online fotoalbum op een afgeschermd gedeelte van mijn site. Hieruit mag je 4 foto’s uitzoeken die je dan in hoge resolutie digitale bestanden (jpg) krijgt. Zo kun je zelf bepalen wat je met de foto’s wilt doen.
  • Indien gewenst zwart/wit, sepia of een andere bewerking mogelijk
  • Een selectie van 10 foto’s in webresolutie met daarop het logo van Wilma Brugman Fotografie (deze zijn van onvoldoende kwaliteit om af te drukken, maar wel geschikt voor gebruik op social media)

  95,- Euro

Foto voor op het geboortekaartje?

Wil je een leuke foto voor op het geboortekaartje die één van de eerste dagen gemaakt wordt, ik kom bij je thuis of op locatie voor de Mini-fotoshoot. Deze is ook voordelig te combineren met de Newborn-fotoshoot. Het is zelfs mogelijk om de foto’s in het Gelre Verloskundigcentrum in Apeldoorn te maken.

  • Mini-fotoshootvoor het geboortekaartje inclusief 2 foto’s in hoge resolutie

  37,50 Euro

 Combinatie Mini- & Newborn Fotoshoot

  • Wil je de Mini-fotoshoot voor het geboortekaartje en een Newborn -fotoshoot, dan krijg je de Mini-fotoshoot voor

25,- Euro

Wil je meer foto’s in hoge resolutie?

  •  Elke extra bestelde digitale foto in  hoge resolutie

7,50 Euro

Heb je andere wensen of vragen, neem gerust contact met mij op via het contactformulier.